luni, 21 mai 2018

Hai c-am salvat la planete de ma doare calea lactee

Ma trezeste tao la 5 cu niste gangureli pline de initiativa.
ce initiativa bai baiatule? Tu ai vazut cat e ceasul? Ceasul sunt eu, rade el din gura fara dinti si efectueaza o rotatie inversa acelor de ceasornic, cum de altfel facea si toma inainte sa-si asume patru-labele.
Ii dau 5 jucarii pe care sa le manevreze pana fac si eu un pic de tapping, respectiv ma bat in cap si peste ochi cu formula: oricat de mult as mai fi dormit, sunt cea mai fericita mama din lume, am copii sanatosi, am internet, am telina in congelator, barbatul inca ma mai adulmeca. serios.
tao s-a plictisit. niste lapte, o balaceala, un scutec reutilizabil, hai ca am salvat si planeta. stai in lada asta 5 minute ca n-o fi rau. hai mai ia 7 jucarii ca nu le-ai mai vazut de ieri.
Merg la bucatarie, ii fac un smoothie de piersica, banana si portocala, bea 3 sferturi, nu mai insist. Ce-ar fi ma sa nu-i dau decat cat are el chef sa bea? Ce atata: hai ca mai e un pic?
Gata, am spalat biberonul, cine mai pofteste, maine dimineata la 5. Alta balaceala, alt scutec reutilizabil. Hai c-am salvat la planete in dimineata asta de ma doare calea lactee.
Mami, chiar, ca bine zici. Niste lapte, ceva?
Pai n-ai avut ma smoothie?
Pai ai spalat biberonu ala cand sa iau ultima gura.
Bea ma, bea sa nu zici ca sunt fata rea. Hai ca s-a facut 6:30. Culca-te o ora sa ma duc si eu in viata mea. Sa-mi fac un suc de telina si sa ma dau mare pe facebook, ca daca nu-mi cultiv eu ego-ul mamica, cine sa mi-l cultive? Tac-to? Stai p-aci.
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu