miercuri, 16 aprilie 2014

prima pensula

in primu si-n primu rand, mai inti si mai inti cum zice stramamaia lu tomica, sa traiasca mamaie si tataie de la pucioasa care uite ne aduc in romania, ca sa sarbatorim vorbaia si noi pastele crestineste, taman cand mi-am gasit io mantra si-o repet una doua cu picioarele cracanate si incrucisate, bata-ma dumnezeu.
am fost rugata sa nu mai dau iama in suveniruri, sa impachetez numa catelu si purcelu, respectiv pe toma si pe tacso si sa venim grabis ca prea e doru mare.
suvenirurile le-am plamadit din timp, fara bani, numa cu inima, ca prea picteaza maestru de toma cu dedicare. am pastrat fiecare bucata de hartie carcalita cu migala, am documentat progresele, am incurajat fiecare strop, am iertat toate petele de pe haine, de pe presuri, de pe pereti.
m-am folosit de niste hartie de impachetat, un ghem de sforicica si uite am intocmit o mana de suveniruri de mi-e mai mare dragu. sa mearga bucuria si in alte case. sa coloram si inimile altora, cum s-au colorat a mea si a lu tatalutoma si s-or mai tot colora cat o fi viata. 
incurajati copiii sa carcaleasca. dati sens carcalelilor. aratati-le ce mult va pasa si nu-i uitati in fata televizoarelor, gasi-v-ar pastele razand impreuna!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu