vineri, 13 iunie 2014

daca eram azi in brazilia

daca eram azi in brazilia, imi dadeam intalnire la football world cup cu prietena mea cea mai buna, ancu. cat sa faca din 'ciudat de mehico' pana la mine? o sticla de tequila? un pumn de seminte? juma de zi? 2 avioane? un fleac.

daca eram in bucuresti, ma intalneam spontan la street delivery cu toata lumea de care imi e dor. beam un cuba libre de nu ma vedeam.

daca eram la pucioasa, uite mancam de pranz cu mami si cu tati, ca-mi vine si sa plang. merg la sticla de tuica de pe frigider si ma infig in borcanul cu gem de prune. ce bune sunt pansamentele astea cand dorul isi bate joc de tine. imi mint lacrimile si ii dau mai departe cu inchipuirile.

daca eram in irlanda, mergeam la ziua prietenei mele clio, radeam ca caprele si mancam ceva bun gatit de sotu ei.

nu sunt nicaieri din toate astea. sunt in cairo, un vant cald plimba cele 34 de grade de colo pana colo. niste rigori ale unor dumnezei cu care n-am stat de vorba niciodata nu ma lasa sa-mi plimb pe strada tonusul dezgolit al bulanelor. 
merg la soacra-mea sa mananc peste. 
n-o fi tuica, n-o fi cuba libre, da o bere tot oi gasi. 
si m-oi gandi la voi toti si cu fiecare dumicat oi mai potoli o bucata de dor!
bucurati-va unde sunteti, de atat cat aveti. radeti cu cine va iese in cale si desenati cate o spirala cu degetul in aer pentru fiecare bucurie a zilei de azi.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu