duminică, 8 iunie 2014

Simona Halep, ai castigat!

nu avem televizor. am decis ca e mai cinstit asa si tragem nadejde ca toma creste in mai putina minciuna. egiptul insa n-are un net brici, care sa sustina vizionarea decenta a vreunui joc olimpic sau finala de roland garros la care inima bate de se aude pana acasa.
prin urmare m-am bazat pe postarile de facebook ale prietenilor impatimiti, mi-am unit emotiile cu ale lor si-am stat cuminte pe canapea din set in set, din serva in serva, din puct in punct. probabil cel mai spectaculos detaliu al acestei finale, e ca n-am vazut-o. ma intrebam daca vibratiile mele au ajuns pe teren. sigur ca au ajuns. pozitivul se strecoara cu viteza luminii, iar aici in cairo e un soare de-ti spala toate ingrijorarile, daca alegi sa crezi.

soacra-mea e rusoaica, socra-mio egiptean. stau la cateva strazi de noi, au televizor pricopsit si le place tenisul. mosu tine cu sharapova, ca o stie de mica si ca-i place cum geme ah ah. soacra-mea dezgustata de gemetele mariei si de alegerile lu socra-mio, tine cu orice adversara, mai ales daca se intampla o asociere de neam cu noru-sa.
si uite cum la noi pe canapea eu si tomica ne scriam pe piept bine simoooo, iar la ei pe canapea, soacra-mea si tatalutoma au sperat pana in ultima clipa ca romancuta i-o trage lu socra-mio, pardon lu sharapova.

am tinut cu simona, sa stii, mi-a zis tatalutoma la telefon. e o campioana. mi-a placut s-o vad.

pentru mine, ramane poate cea mai traita finala nevazuta vreodata. am asteptat cu mana la inima rezultatul final, am pus buza peste buza intr-un of scurt si apoi am rederulat toata bucuria partidei. 
multumim simona.
sa nu uiti ca in cairo, rusoaica  de soacra-mea a tinut cu tine! ai castigat!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu