marți, 10 aprilie 2018

Crusta cu linte si energy tapping

casa miroase a cartofi dulci copti. ma voi fi trezit la 5:58 cu Tao gata de luat dimineata in piept pe crampeie sau dintr-o data, oricum ar vrea ea sa ni se dea.
nici nu-l mai intreb ce are cu mine. il giugiulesc cu ochii semi-deschisi, povestim un pic, il las cu o carte de bumbac intre degete si apoi imi fac drum la bucatarie. pun o crusta de linte la cuptor, ma uit fara compasiune la gramada de vase din chiuveta, arunc si 4 cartofi dulci intr-o tava sub crusta ca doar nu s-or certa si ma intorc la sugarul care a facut deja recenzia cartii de bumbac. Si a mai facut ceva si in scutecul de bumbac, iar eu il pup pe obraji de-l usuc si schimb scutecul, ca intr-o morisca a sustenibilului: cur de copil-chiuveta-masina de spalat-uscator-cur de copil...
Ia ma Tao rata asta umpluta cu vata si discutati o vreme, cat deschid si eu mailurile terapiei universale, sa-mi scada self-esteemu daca te mint.
Copilul adoarme. Vis in vis.
Meditez 2 minute, poate 3.
Scot cursta din cuptor. O pozez. Uite-o.
Mai las cartofii.
Trec la planul activitatilor cu Toma: explorateemotiile de la locul de joaca. Discutii + desen. Sa vedem cum trecem peste frici, peste angoase si cum dam loc curajului sa se serecoare atent.
Fac si niste energy tapping: te bati asa singur in cap, sub ochi, ar zice mamaia: ce-a mai insit fa mamica acuma: sa bate omu singur sa sa repare. Incailea.
Merg sa ud florile. E 7.
Casa tace toata ca si cand tot ce-am scris e vis.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu