vineri, 2 iunie 2017

Intimitati

De unde sa incep?
Egiptul se umple vara de soparlite care iti intra in casa prin balcon. Poti sa mori de panica la ceas de seara sau poti sa le lasi linistite sa-si vada de drum pe peretele din dormitor. Nu sunt toxice, nici nu musca, de altfel nu cred ca se apropie de oameni, dar mananca si ele o insecta ceva de prin spatele unui dulap prafuit.
Tatalutoma a izolat un gecko dinasta intre plasa de tantari si fereastra, astfel incat biata reptila sta in dreptunghiul asta de metru pe juma de metru de vreo 3 zile.
Am discutat indelung soarta lu ala micu, ca sunt si eu mama si ma gandesc la familia reptiliana care ii duce dorul. Tatalutoma a argumentat ca asta e lectia pentru restul familiei lui, sa stea in banca lor, sa populeze alti pereti, nu sa ne imaginam noi cum ne incaleca in somn. Si ca nu moare ca respira ca belferu prin pkasa de tantari, iar fereastra e de treabs, nu apasa.
Toma empaticul, pledeaza si el pentru eliberarea lu gecko. A facut tatalutoma o gaura in respectiva plasa de tantari, deschizand cealalta fereastra, sa iasa prapaditu ala facut sandwich. E uite ca el nu iese. Ii place asa intre plasa si geam.. se uita la noi cum ne omenim liberi in dormitorul din care l-am alungat.
Tomaaa, iesi din cada si hai sa-ti iei pijamaua pe tine.
Nu vreau sa ma vada gecko in pielea goala.
Hai ma toma ca si tu tot fara chiloti l-ai vazut in rama. Si el nu s-a mai vaitat.
Si el are penis?
Ei.. nu cred ca are. Astia depun oua, e altfel la ei, cred.
Si pipi pe unde face?
Ei.. transpira asa si gata.
Hai ma mami..
Peste 2 min il gasesc pe toma in dormitorul alaturat, citind despuiat pe un scaun, departe de privirile indiscrete ale lu gecko.
Si as pune o poza cu despuiatul meu adancit in lectura de seara, in mijlocul unui maldar de jucarii, pe scaunelul lui portocaliu, daca nu m-as teme de conservatorismu probabil ca foarte bine intemeiat al lu tacso.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu