miercuri, 13 decembrie 2017

How to style short hair

am inceput ziua cu doua curiozitati pe care nici n- am apucat bine sa le tastez ca sugubatu de google repede mi-a ghicit gandu terminandu-mi fraza.
am scris when do babies... Si google repede: start to see.
opa, ia uite ce m-ai prins.
pai babies cica incep sa distinga forme la sfarsitul primelor 4 saptamani de viata, cam cat a implinit tao in dimineata asta, manca-l-ar mami de purcel de lapte si albi-l-ar toma cu pupici inainte de plecarea la gradinita.
zic ia treci tao sa ne privim. si petrecem asa 5 secunde bune de conectare si apoi imi zambeste larg din toti nedintii lui si se opresc razboaiele lumii, se impaca toti indragostitii, jandarmii dau mana cu protestatarii, guvernele se dau pe fata, mos craciun vine la toata lumea si e cald in case. zambetele chiar aduc suficienta. e buna viata cand o dezbracam de inutilitati.
a doua curiozitate era how to style.. si google istetu: short hair.
hai ca asta e prea de tot. asta stie si concentratia de bere din laptele sanilor mei. aoleu.
pai daca incepe copilu sa vada, tre sa fac si eu ceva cu freza asta sa nu-mi bata obrazu ca arat ca logo-ul diesel, am mai scris asta candva, cand tao nu era in carti iar la piept il giugiuleam pe sugaru de toma.
parcurg cateva freze, merg la baie, ma ciufulesc un pic, dau perciunii dupa ureche, o mana de apa, un fas de fixativ, asa domne.
la multi ani tao. vezi ce frumoasa sunt? hai nu plange ca pot sa rearanjez bretonul daca e nevoie. sunt flexibila.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu