marți, 20 martie 2018

desire mapping

e 8. ma voi fi trezit la 5:20 cu tao gangurind a lapte si a viata, a nedinti si negriji.
am incercat sa-l repun la somn iar el s-a vaitat.
l-am intrebat: ce mai vrei ma, sugarule? cartofi prajiti? lapte ti-am dat, scutecul l-am schimbat, la plimbare prin casa nu te duc la 6 dimineata. si el a zambit ca si cand stia ca intinsese coarda.
l-a plimbat tacso pe coridor cat am facut eu o fasole egipteana cu ceapa verde.
pe toma l-am lasat sa-si mai doarma copilaria ca acuma creste si il repede viata.
sunt in a doua zi de gluten free si sunt mandra de narile mele care incep sa respire curat.
am facut niste briosele cu cartof, dovlecel, faina de orez si porumb, usturoi si patrunjel.
am pus o masina de rufe la spalat.
am meditat 1 minut. Bun si ala.
am reusit sa urmaresc 2 filmulete din summitul meu on line de plant medicine shift si m-am simtit puternica. am si plans la unul dintre ele semn ca sunt facuta din emotii sub glutenul de care incerc sa ma eliberez. si m-a lovit o fraza despre cum se moare in diverse colturi ale lumii mai eroic sau mai umil, of white bread consumption and loneliness.
am deschis agenda si-am notat cateva idei. am un workshop de pregatit, legume de cumparat, 10 borcane de muraturi, un orez. a, si vreau niste papuci de casa. niste slapi dichisiti din piata mea cu chinezarii. vreau asa cand merg de la baie la bucatarie sa ma simt bine in slapii mei. sa-mi bag picioarele.. in ei de drag.
se cheama desire mapping conceptul. te pui asa la inceput de zi in fata sufletului tau, iti manifesti dorintele si mergi spre ele cum poti.
e liniste in casa. miracolul a 2 copii dormind in acelasi timp. in balcon pasarelele isi discuta canicula. azi sunt anuntate 38°C.
intr-o zi o sa ma mut la mare.
Un comentariu: