luni, 12 martie 2018

scutece reutilizabile si alte nimicuri cu sens

sigur ca mai bine dorm fiindca deja ma ustura ochii de toate vazutele si nevazutele zilei; si fiindca ma asteapta sesiuni de alaptat al caror numar n-o sa-l stiu niciodata de cu seara, ci numai dimineata cand rade-va purcelul cu limba in cerul gurii si oboseala deveni-va istorie.
dar daca ma culc cine va spune lumii cate scutece reutilizabile am schimbat azi? pai cam 15 x 2, daca socotim insertiile de bumbac si invelisurile de musama.  e manopera multa, dar greul e prietenul meu. si apoi invat sa citesc semnalele lui tao mai bine, raspunzand nevoilor lui de mult mai multe ori ca in cazul scutecelor de unica folosita.
desigur informatia asta e inutila pentru cine n-are bebelus, dar e planetar responsabil sa va anunt ca se poate, da, sa intinzi la uscat 30 de scutece la final de zi si sa ii multumesti constiintei pentru colaborare.
marchez o conspectie atenta a unui articol buddhist, cateva revelatii identitare, un pic de terapie de circumstanta pe what's up cu surorile universului, niste paste cu broccoli, o salata de varza rosie si 2 biscuiti de ovaz trasi in ciocolata amaruie si mancati pe furis cand casa avea alte treburi.
am si plans un plans nou si am sarit la un nivel energetic superior. m-am felicitat pentru claritate si-am incalecat pe o sa, am cascat si v-am spus povestea asa. sa dormiti bine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu